BEMUTATKOZÁS

Dabas szívében, elegáns környezetben várjuk szeretettel kedves ügyfeleinket

ITT VAGYUNK

Dabason elsőként hoztuk létre magán vérvételi helyünket a Dabas Bartók Béla út 14. szám alatt.
Gyönyörű, modern és elegáns helyszín, kedves és tapasztalt egészségügyi szakszemélyzettel várjuk Őnt és kedves rokonait, ismerőseit elérhető áron. Aszisztenseink gyorsan, precízen leveszik a mintát, a vendégünkre maximálisan odafigyelve. Vérvételi időpont akár másnapra is. A vér vizsgálata a legérzékenyebb mutató az egészségügyben. Tōbb mint 5000 különféle vizsgálattal állunk ügyfeleink szolgálatára, Ne hagyja ki, ha csak ellenőrizni szeretné minden rendben van-e, vagy ha netán már tünete van, segítünk a dignózis felállításában vagy megerősítésében. Dabas kōzpontjában, az ország szívèben, tōbb évtizedes tapasztalattal az egészségügyben. Gyermeket is szívesen fogadunk, barátságos kōrnyezetben, ajándékkal kedveskedünk kis ügyfeleinknek.  

MUNKATÁRSAINK BEMUTATKOZNAK

Egyetemi oktató, tulajdonos

Egészségügyi szakdolgozóként 1993. óta tevékenykedem (mint mentőszakápoló, mentőtechnikus, amerikai AEMT) korábban az állami (OMSZ) majd az egyéb magán mentőszolgálatoknál Magyarországon és külföldön.
Az oktatást és az egészségügyet saját küldetésemnek, élethivatásomnak tekintem. 

Ügyvezető

Önkéntesként már 16 éves korom óta részt veszek Vöröskeresztes elsősegély versenyeken és elsősegély bemutatókon.
Érettségi után a dabasi alapítványi mentőknél voltam gyakorlaton, valamint ezután már mint mentőgépkocsi-vezető aktívan részt vettem mentésben Budapesten, valamint az ügyeleti ellátásban.
A laborban megalakulása óta aktívan tevékenykedem, az OMSZ által jóváhagyott elsősegély tanfolyamot valamint 2023-ban a labor asszisztens munkatárs tanfolyamot sikeresen elvégeztem.
A pre-analitikai, az adminisztratív és az informatikai teendőket vezetem, a napi teendőket koordinálom.   

Oxyológus szakorvos, szakmai vezető

Miskolci születésű vagyok, az Orvostudományi Egyetem elvégzése után az Országos Mentőszolgálatnál helyezkedtem el, mint mentőorvos. Sok éves gyakorlat és tanulás után, oxyológus (sürgősségi orvostan) szakvizsgát tettem. Dolgoztam sürgősségi osztályokon, intenzív osztályon, a Magyar Légimentőknél is, valamint orvosi ügyeletekben is tevékenykedem. A mentés, a sürgősségi betegellátás az élethivatásom!
Korábban is szakmai vezetője voltam János előző cégének, most is örömmel tettem ennek a felkérésnek eleget.  

vezető mentőtiszt, laboratóriumi munkatárs

1988-ban kerültem az Országos Mentőszolgálathoz, ahol 32 évet töltöttem el, először mentőápolóként, utána 2004-től mentőtisztként.
Dolgoztam egyéb magán mentőszolgálatoknál, orvosi ügyeleti ellátásban, jelenleg sürgősségi osztályon dolgozom, mint vizsgáló mentőtiszt.
A sürgősségi ellátás élethivatásom, feleségem is egészségügyi dolgozó.
A labort szaktanácsadással segítem, amikor szükséges.  

laboratóriumi asszisztens, felnőtt szakápoló

2000-től vagyok az egészségügyben, felnőtt szakápoló, általános ápoló-és asszisztens végzettségek vannak, és elvégeztem még a babysitter tanfolyamot is.
A Dél Pesti Területi Vérellátó központban dolgoztam, valamint jelenleg is egy magán egészségügyi intézményben dolgozom, emellett segédkezem a Regnum Laborban is, amikor szükséges.
2012-2017 között az Amerikai Egyesült Államokban éltem, ahol család-menedzser voltam. Dolgoztam még pszichiátria osztályon is, valamint plazma centrumban.
Az egészségügyi munka az élethivatásom is egyben. Nagyon szeretem az embereket, nagyon szeretek a betegekkel kommunikálni, a betegeken segíteni.  

mentőtiszt, paramedic

1987-ben szereztem meg első egészségügyi végzettségemet, általános ápoló képesítést. 1989-ben mentőszakápoló, 1991-ben pedig Angliában mentőtiszt végzettséget szereztem, és két évet mentőztem Liverpool-ban.
1996-ban elvégeztem a magyarországi mentőtiszt képzést is, majd 2004-ben egészségügyi menedzsment képzésben vettem részt.
Los Angeles-ben Gyermekkórház Sürgősségi Osztályán, és a légimentőknél dolgoztam, valamint 2015-2017 között North West Ambulance-nél, az Egyesült Királyságban.
Szakmai vezetője voltam a Galenus Mentőszolgálatnak és a Koraszülött Mentő Közalapítványnak, óraadó egyetemi oktató voltam a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Karán, az angol nyelvű képzésben.
Jelenleg sürgősségi osztályon valamint az ügyeleti ellátásban tevékenykedem, szakmai tanácsot adok a Regnum-Medical Kft. dolgozóinak.  

20+

ÉVES TAPASZTALAT

50

VÉRVÉTEL KAPACITÁS NAPONTA

200+

KISZÁLLÁS

2400+

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

MIÉRT MI?

Ezer okot is fel tudnánk sorolni,
de itt van néhány

Beutaló nélkül is érkezhet hozzánk

Rugalmas időpont foglalás

A megbeszélt időpontban fogadjuk, várakozás nélkül

Időpont akár másnap

Az eredményeket a lehető leggyorsabban megkapja elektronikusan illetve az EESZT-be is felkerül így kezelőorvosa is azonnal látja.

Gyermekbarát vérvétel
(garantáltan stresszmentes bánásmód)

Fizethet akár bankkártyával is

Nemzetközileg elismert laborokkal dolgozunk együtt

MINDEN, AMIT A VÉRVÉTELRŐL TUDNI ÉRDEMES

Olvassa el cikkünket a vérvételről

EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓ

ANTSZ engedély:

  • OTH azonosító: 520497
  • PE-04/NEO/6844-2/2022
  • 21092-4/2022/EÜIG

Betegjogi képviselő:

    Köleszné Hanák Gabriella


    +36 20 4899 551

    gabriella.hanak@ijsz.bm.gov.hu


PARTNEREINK

Dabas szívében, elegáns környezetben várjuk szeretettel kedves ügyfeleinket

Cím

2370 Dabas,
Bartók Béla út 14.